miercuri, 6 februarie 2008

Dacia Sandero



Piata automobilelor din Romania este condusa in clasamentul autohton de un singur model.Oare care?Dacia Logan desigur.Masina care a reusit vanzari destul de remarcabile atat pe plaiul mioritic cat si pe piata de afara. Acum parerile legate de “Brandul” de la Mioveni,Dacia ,sunt impartite insa pana la urma nu avem decat sa recunoastem ca au facut treaba buna in ultima vreme.

Atat de buna incat Dacia dupa ce si-a extins versiunile de Logan in Mcv si Pick-Up se gandesc deja la introducerea pe piata romaneasca a unui nou model – Dacia Sandero.
Compania nu confirmă oficial informaţia, însă pozele spion arată că se testează o maşină hatchback, mai mică şi mai feminină. Se ştie până acum că autovehiculul va fi construit pe platforma Loganului, având foarte puţine modificări în interior, majoritatea diferenţelor fiind vizibile la exterior. N-am sa ma leg de infatisare pt ca dupa cum ziceam parerile vor fi intotdeauna impartite.Noul model va fi cu 1000 de euro mai scump decat Loganul , ceea ce ma cam intriga este faptul ca un model mai mic si aproape la fel din punct de vedere al performantelor fata de Logan se vinde mai scump dar vom vedea pe parcurs cum vor decurge treburile.

O alta noutate este aceea ca Dacia se va prezenta cu o noua sigla(un lucru bun).
Sandero va fi prezentată oficial, cel mai probabil, în martie, la salonul auto de la Geneva, moment după care vor începe comenzile pentru Dacia Sandero.

Iata si un filmulet cu infatisarea noului model:

1 comentarii :

  1. Docauto spunea...

    Mie imi place Sandero.