luni, 4 februarie 2008

Piratii din WC


Din categoria filmelor “Inbox Budget : 2 Buck`s” va prezint “Pirates Of Ghost Island” poate unul intre cele mai penibile filme ce poate fi vizionat si nu este interzis de CNA(pacat…).
Am sa incep cu titlul , ales pentru a da impresia ca ar avea ceva in comun cu Piratii din Caraibe , un lucru pe care si un retardat mintal , fan al jocurilor pe Sega si desene cu Jhonny Bravo,ar refuza sa creada.

Face parte din categoria “horror”,bine asa zic ei dar in realitate nu are nici cea mai mica urma de frica sau spaima si daca te gandesti bine da mai mult a comedie de prost gust.

Scenariul este stupid ,copiat dintr-un film vazut seara tarziu la un cinema din (Vulcan?!),n-am nici o urma de indoiala ca regizorul este un baietas luat de pe strada si pus pe acest post doar pentru a mai umple o linie la sfarsit cand se prezinta “actorii” si ceilaltati mascarici.

“Povestea” incepe cu 6 stutdenti ce miraculous se trezesc pe o insula pustie si misterioasa(acum ori au baut mai mult decat trebuia si au ajuns pe insula fara sa stie, in acest fel ne scapa de un naufragiu la fel de tampit ca filmul in sine ,salvand si bugetul producatorilor cu 1-2$).Desfasurarea filmului te tine cu “sufletul la gura”,80 de minute in care protagonistii sa invart in cerc si se lupta pt supravieturie impotriva piratilor “blestemati”.

Batai ce vezi numai in wrestling , sange peste tot(baxuri intregi de Ketchup),actori bine antrenati printre care si o femeie ce am impresia ca face reclama la proteine(prietena buna cu Arnold cred),unul dintre ei incepe aproape fiecare fraza cu “Fact is…” si alte fraze si discutii extreme de plicticoase intre acestia.

Un alt punct “forte” sunt efectele ultra-speciale intre cadre tip Windows Movie Maker ce te face sa te gandesti daca Matrix nu cumva este mult prea depasit.Costumele piratilor nu stiu sigur daca nu cumva au fost cumparate de la vre-un magazin(stiti voi de care).

In concluzie va recomand cu toata caldura ,in cazul in care chiar nu mai aveti ce film viziona sau doriti sa adormiti instantaneu sau poate chiar ar fi ultimul lucru(cam irational)pe care la-ti face.