joi, 7 februarie 2008

Ultima zi de lucru a lui Bill Gates

Intotdeauna m-am gandit oare cum ar fi ultima zi de lucru full-time la Microsoft si ce impact ar avea atat asupra lui Bill dar mai ales asupra intregii lumi.Ma gandesc ca oameni precum Steve Jobs ,seful la Apple,s-ar bucur intr-o oarecare masura de plecarea multimiliardarului de pe scena IT.In fine , nu vreau sa o lingesc cu sentimente de durere si melancolie fata de ziua aceea ci vreau doar sa ne gandim pt moment cum ar fi aceea ultima zi.

Nu stiu , mi-as imagina ca ar face un tur ar birourilor din cladire ,ar da mana cu fiecare in parte ca ramas bun sau mai frumos ar multumi romanilor ce lucreaza acolo si au ajutat compania la cresterea si recunoasterea ce o are astazi(desi nu cred).Sau ar face ceva ce n-a facut niciodata cum ar fi o cursa cu scaunul prin hol strigand in gura mare “Who`s your Micro-daddy??” .

Insa acest lucru a fost prevazut deja de Bill si si-a facut un mic filmulet intitulat “Bill's Last Day" fiind prezentat la Consumer Electronics Show 2008.

Urmariti materialul ... prea funny:D(Avertisment:Pt tzaranii cu 4 clasa sau in traducere libera pt manelisti clipul poate fi vizionat doar de cei cu cunostinte minime de engleza)